Club Billar Vic
CLUB BILLAR VIC 
EL CLUB / LA JUNTA DIRECTIVA
LA JUNTA DIRECTIVA

La nova junta directiva del Club es va proposar des del primer moment  fer un canvi profund  tot donant un cop de timó al rumb del Club Billar Vic . Això ens va portar a decidir la total renovació de les infraestructures del Club amb la intenció de renovar-lo  i obrir-lo a la societat vigatana.

El canvi ha estat important, creació de nous espais, renovació d’altres que ja teníem disponibles…, en definitiva un nou Club,  des de la estima a aquest gran i desconegut esport que es el Billar. Hi hem posat dedicació però sobre tot, molta, moltíssima il·lusió, de ben segur que no tot estarà bé per tothom, que s’han comés i es cometeren errors, es per això que demanem disculpes  per avançat.

Volem donar les gràcies a tots els socis , que han col·laborat donant-nos el recolzament total per  portar a terme aquest gran projecte, sense ells no hauria estat possible. Una menció molt especial a totes les juntes anteriors, que amb la seva dedicació ,en gran mesura ens han facilitat  que s’arribés a bon port.

Ara tenim un Club nou, modern i adaptat als nostres temps, un Club que volem oferir a tothom, El  Club Billar Vic es en definitiva el Club de Billar de la Ciutat de Vic, amb les portes obertes i on tothom, socis i no socis,  i sou ven benvingut.

Moltes gràcies
La Junta directiva

 

composició de la junta

President
Pere LLumà

Sots President i Director Esportiu
Miquel Costa

Tresorer
Joan Villen


Vocals                                                 
Valentin Carrillo
Joan Barnoles
Jaume Vilaplana
Anna
                                                              

2010 © CLUB BILLAR VIC